Hier kunt u uw ervaringen delen met andere geintereseerden of opmerkingen/suggesties plaatsen !

34 gedachtes over “Gastenboek

 1. Peter Burger says:

  William, Leuk om dit te beginnen, met deze boot en jullie kennis gaat dat vast lukken. De kabbeljauw zit er nu en ze zijn weer flink aan de maat. Gr PB van de Zwerver.

 2. William says:

  Gisteren weer met de Visarend vanuit Hansweert voor een personeelsuitje de Westerschelde op om te proberen een mooi zootje bij elkaar te vissen. Nou dat is dankzij een aantal zeer fanatieke vissers erg goed gelukt. Natuurlijk was de schar ook weer behoorlijk van de partij, en dat met prachtige afmetingen. Ook werd er al veel mooie en grove wijting gevangen. Als mooie afsluiter werden er s,middags nog 4 leuke gullen met enige behendigheid aan een platvislijn uit het water getakeld! Totaal ruim 100 stuks gevangen.

  Bedankt mannen en hopelijk weer tot de volgende keer!

  Groeten William

 3. Kees says:

  Even een berichtje van de kippeboeren
  Wat die vandaag op de Visarend ervoeren.
  Een zonnige dag , goede vangst en windstil weer.
  Wat wil je nog meer?
  Waar jullie bang voor waren is niet gebeurt bij deze boeren.
  Ze hebben de vissen in de Westerschelde niet hoeven te voeren.
  Gelukkig moest vandaag niemand van ons ????
  Anders hadden we de KNRM nog moeten roepen.

  Bedankt broertjes voor de goed verzorgde dag en succes met jullie nieuwe onderneming !

 4. William says:

  Wegens familieomstandigheden hebben er afgelopen week geen vistrips plaatsgevonden. Vanaf komende week hopen wij u weer van dienst te kunnen zijn. Voor boekingen kunt u bellen naar W. Sinke: tel. 06-22954398

  Met vriendelijke groet,

  William Sinke van de Visarend.

 5. Jaap Jansen jr says:

  Vandaag zijn we er op uit geweest met de Visarend op de Westerschelde. Het was prachtig weer en vanmiddag heel goed gevangen. De catering was prima dus we hebben weer een mooi dagje gehad.

  Echt een aanrader! Bedankt oompjes

 6. Paul Sinke says:

  Zaterdag mee geweest met de Visarend. Prachtig weer gehad, vangst wat mooie scharren en een paar ondermaatse wijtingen. Achterbuurman had 2 gulletjes en 2 mooie wijtingen. Al met al een leuke visboot. Verzorging was prima en de schippers zijn erg enthousiast.

 7. William says:

  En ja hoor, na een paar vistrips met weinig gul, kregen we gisteren toch weer een aantal mooie exemplaren aan boord van de Visarend! Ook schar en wijting werd gevangen, maar een paar mooie gullen ertussendoor is toch wel erg leuk! Ook kwamen er regelmatig kleinere gulletjes aan boord die weer terug gezet werden om te groeien. Dat geeft weer wat moed voor de toekomst!

  Voor foto,s zie fotoalbum

  Al met al weer een leuke dag gehad met de bloemenkwekers!

  Groeten William van de Visarend

 8. William says:

  De Visarend is er afgelopen week uit geweest voor onderhoud. We zijn vanaf deze week weer beschikbaar om met u te vissen vanuit Hansweert op de Westerschelde! Bel en boek, de gul zit er nog!

  Groeten William van de Visarend

 9. Fam. Pegge en Nijland says:

  Wat een geweldige trip hebben we gehad vanavond. De kinderen zijn nog enthousiast, ook de papa’s vonden het geweldig. Dit is voor herhaling vatbaar en een absolute aanrader.. De kinderen zijn super geholpen door de bemanning van de Visarend. Top!!
  De bemanning weet de juiste visplek te vinden.
  (Ook de meisjes vonden het leuk 😉

  Bedankt, we komen zeker in het kabeljauwseizoen terug.

 10. Wim says:

  Vandaag een geweldige dag gehad, ondanks dat ik normaal niet echt van vissen houd. De catering was geweldig en we hebben goed gevangen. Een aanrader voor iedereen!
  Wim

 11. segers jozef says:

  dank aan schipper en de 2 kollega vissers voor de mooie visdag op woensdag 7-1-2015 mvg segers jozef (belgie) is zeker voor herhaling vatbaar

 12. William says:

  Beste Vissers,

  Deze week (week 7)geen vaart wegens periodiek onderhoud van de Visarend. Vanaf volgende week nog plaatsen beschikbaar! De gullen zitten er nog. Kijk in ons fotoalbum bij de vangst 2015!

 13. Evert says:

  Heerlijke dag op het water gehad (7 feb. 2015). Prachtig weer, leuk gezelschap en volledig in de watten gelegd door de twee heren van de visarend met kippevleugels, schipper bitter, hamburgers, sauzijzen etc. Paar mooie gullen gevangen. De heren van de visarend sprongen direct op als er een beet was om te assisteren met hun schepnet. Kortom, voor herhaling vatbaar!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *